Penészes a dohány? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma szemet szurt a dohányomon egy feherebb dohány darab, amit jobban megvizsgáltam mikroszkoppal, és bizony fehér penész van rajta. Vadonatuj szurke Bensont vettem, és megneztem jobban a zacsit, tobb helyen is vannak benne ilyen feheresebb dohány darabok.
Elmult idoben elegge benne voltam a gombák és penesz témában, igy tudom hogy azt latom. Ez normális? Lehet csak most szurt nekem szemet mert ilyenekkel foglalkoztam, de nem hiszem hogy ennek igy kéne lennie.
Vigyem vissza dohányboltba vagy mit csinaljak?
2023. febr. 6. 00:18
1/2 anonim válasza:
Szia! Vissza kell vinni a dohányboltba, mert nem lehet felhasznâlni!
2/2 anonim válasza:
Penész nem lehet(na) a dohányban. Ha az, vidd vissza. Pár képet tehetnél fel a facebookon a mikroszkópos klubba, szeretjük az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!