Van különbség a normális cigi és e között?
Vettem valami olyasmi cigit mint az elektromos cigi de nem az... Ilyen fekete műanyag, és csak annyit írt rajta, hogy Only1 Mango Magic, szóval mangós ízű és nem füstöt szív az ember hanem ilyen gőzt vagy nem is tudom mi ez, amiben van nikotin, de nem füst, és úgy emlékszem, hogy kb 800-szor szivhat belőle az ember utána el lehet dobni... Azért nem nagyon ismerem, mert már több mint egy éve vettem és 1-2 szívás után eltettem és csak most vettem elő megint, de nem is ez a lényeg.
A kérdésem az lenne, hogy: pár hónap múlva kemény sport vizsgám lesz, és ugye 4 éve cigizek és pár napja kezdtem sportolni, alig bírok, pár méter után jön hogy össze essek, pedig 23 éves vagyok.. és ha leteszem a normális "füstös" cigit, és inkább ezt használom, ami nem füst hanem nikotinos gőz vagy mi akar ez lenne, akkor a tüdőm helyre jön kicsit, jobban fogok bírni futni? Vagy ugyanaz a hatása ennek mint a normális ciginek és inkább teljesen lekell tenni, hogy vissza kapja a tüdőm a régi erejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!