Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás! Ki hány évesen...

Dohányzás! Ki hány évesen kezdte? Illetve mikor cigiztetek szüleitek előtt is? Ui. : azt feltételezem, hogy elöször mindenki sunyiban dohányzik Kor-t es nem-t ha lehet

Figyelt kérdés

30 F

15-17 titokban. 17től szüleim előtt is

2023. jan. 25. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
6%

Sosem dohányoztam és még csak ki sem próbáltam.

Nem kell ahhoz megízlelnem a xart, hogy tudjam xar ízű. :)

2023. jan. 25. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

A legelső slukkom talán 12-13 évesen volt anyám előtt. Aztán nagyon ritkán volt, hogy bnőimmel feleztünk cigit (ilyen 16-18 évesen). Aztán egy-két pattintósat néha kértem. Ez mondjuk mindig ivászat közben történt.

Aztán 23 évesen jött egy nagyon stresszes időszak, és akkor kezdtem el dohányozni.

Az a vicc benne, hogy eddig a pontig igazából nem bírtam elviselni (józanul) a füstöt, nem hogy dohányozni... Most meg igazat adok azoknak, akik azt vallják, hogy a dohányzás egy qva jó dolog tud lenni, főleg társaságban. Ennek ellenére tisztában vagyok vele, hogy szar (szokás) kb. mindenféle szempontból. Volt már többféle függőségem (drog, alkohol stb...), de messzemenőleg a nikotintól való „craving” a legdurvább. Volt olyan, h napokig nem gyújtottam rá, erre az egyik sorozatban vki rágyújtott és onnantól kezdve az agyam rákattant arra, hogy „cigit kell szerezni, MOST”. Alig bírtam ki a másnapig, sztem még cigarettákkal is álmodtam.

Az egyik leggusztustalanabb cucc a világon. Az a pláne, hogy ameddig nem kezdtem el cigizni, addig nem is kávéztam, de nem hiába ikonikus duó 😅

Tényleg nem lehet ezt a feelinget elmagyarázni annak, aki nem dohányzik, annó nekem is sokan magyarázták a „szépségeit”, de csak legyintettem rájuk.

2023. jan. 25. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 12 évesen anyám előtt rágyújtottam, nem örült neki ,de nem is kapott le a 10 körmömről. Azóta 18 éves vagyok már, vehetek is magamnak cigit, de 1 éve leszoktam a sima cigiről( max.nagyon ritkán gyújtok már csak simára rá.) Már e-cigit szívok. Nagyon szeretek cigizni, semmi károsat nem tapasztaltam eddig. Nagyszüleim és az apukám rettenetesen haragszanak arra hogy cigizek, de én azt mondom egyszer élünk és tudom hogy káros a cigi de az a mennyiség amit én szívok az elenyésző. Meg lehet megkövezni, de korom ellenére én még mindig menőségből is cigizek, sőt fiatalabb koromban rosszabbnak gondoltam a cigizést mint most. Mostanában nagyon élvezem a szipákolást.
2023. jan. 25. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
19, aztán gyorsan le is szoktam róla. Legjobb döntés volt, ha belegondolok milyen károkat okozott volna azóta és mennyi pénz folyt volna el rá azóta (20 év alatt)
2023. jan. 28. 12:20
 5/6 anonim válasza:
100%
Életemben először 11 évesen szívtam bele anyám cigijébe amivel egyedül hagyott. De nagyon megijedtem tőle szóval többet nem csináltam. Aztán ilyen 13-14 évesen mégis csináltam ilyet párszor, egyszer elkapott és onnantól néha megkínált egy slukkal. Rendszeresen és igen szüleim előtt már cigiztem kb 15 évesen. (nem zavarta őket, vettek is nekem cigit). Azóta is szívom, most 29(l) vagyok.
2023. febr. 1. 05:00
 6/6 anonim ***** válasza:
rágyujtani időben, legyen füst a tüdőben!
2023. márc. 5. 08:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!