Dohányzás! Ki hány évesen kezdte? Illetve mikor cigiztetek szüleitek előtt is? Ui. : azt feltételezem, hogy elöször mindenki sunyiban dohányzik Kor-t es nem-t ha lehet
30 F
15-17 titokban. 17től szüleim előtt is
Sosem dohányoztam és még csak ki sem próbáltam.
Nem kell ahhoz megízlelnem a xart, hogy tudjam xar ízű. :)
A legelső slukkom talán 12-13 évesen volt anyám előtt. Aztán nagyon ritkán volt, hogy bnőimmel feleztünk cigit (ilyen 16-18 évesen). Aztán egy-két pattintósat néha kértem. Ez mondjuk mindig ivászat közben történt.
Aztán 23 évesen jött egy nagyon stresszes időszak, és akkor kezdtem el dohányozni.
Az a vicc benne, hogy eddig a pontig igazából nem bírtam elviselni (józanul) a füstöt, nem hogy dohányozni... Most meg igazat adok azoknak, akik azt vallják, hogy a dohányzás egy qva jó dolog tud lenni, főleg társaságban. Ennek ellenére tisztában vagyok vele, hogy szar (szokás) kb. mindenféle szempontból. Volt már többféle függőségem (drog, alkohol stb...), de messzemenőleg a nikotintól való „craving” a legdurvább. Volt olyan, h napokig nem gyújtottam rá, erre az egyik sorozatban vki rágyújtott és onnantól kezdve az agyam rákattant arra, hogy „cigit kell szerezni, MOST”. Alig bírtam ki a másnapig, sztem még cigarettákkal is álmodtam.
Az egyik leggusztustalanabb cucc a világon. Az a pláne, hogy ameddig nem kezdtem el cigizni, addig nem is kávéztam, de nem hiába ikonikus duó 😅
Tényleg nem lehet ezt a feelinget elmagyarázni annak, aki nem dohányzik, annó nekem is sokan magyarázták a „szépségeit”, de csak legyintettem rájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!