Hol lehet infofmálódni a külömböző dohányok, dohánytermékek tartalmáról?
meguntam amit szívok és váltanék, de az egységes csomagoláson fel van tüntetve a márka és az, hogy meg fog ölni. Az hogy milyen dohánytípus, hol és ki állította elő milyen eljárással.... valamiért nem fér el a rothadó tüdős képek mellett.
Úgy gondolom annyi pénzért amibe a dohányzás kerül jogunk lenne tudni mit szívunk.
magamnak sodrom a cigarettát: pepe, manitu vagy pueplo dohányokból, papír alapú füstszűrűvel(mascotte vagy gizeh), régebben szívtam acapulco és amerikan spirit dohányt is, de ezeket már rég nem forgalmazzák.
azért választottam annak idején ezeket a dohányokat mert környezetbarát módon termesztik és nem tartalmaznak adalékanyagokat, de ezt már nem tüntethetik fel mert reklámnak számít, a dohányboltban meg hiába kérdezem mert az eladók régebben is csak a csomagoláson feltüntetettek alapján tudtak informálni ami manapság annyi: cigaretadohány.
mostanában szivarkákat szoktam próbálgatni, de azokra se írják rá, hogy szegfűszeges, meggyes, vaníliás... hanem: zöld, lila, sárga, piros én meg találjam ki melyik a natúr, ha mellélövök legközelebb másfajtát veszek.
szeretnék elkezdeni pipázni, de a pipadohányoknál is káosz van, viszont azokkal nem szeretnék kísérletezni mert, ha olyat veszek ami nem ízlik az hosszú ideig nyomot hagy a pipában.
Igazából én nem feltétlenül titkos információkra és receptúrákra lennék kíváncsi, hanem olyanokra amik régebben fel voltak tüntetve a csomagoláson(pl.:virginia dohány, organik esetleg ki gyártja stb...).
Amit igazából keresek:
Környezetbarát módon termesztett cigarettadohány a pepén, manitun és pueblon kívül.(ezek egyébként remek dohányok csak már tíz éve váltogatom őket és meguntam szívesen kipróbálnék valami mást)
Illetve környezetbarát módon termesztett pipadohány. Itt például ha a gyártót fel tüntetnék is előrébb lennék mivel tudom, hogy a von eicken és a Pöschl tabak termékei ilyenek csak nem tudom, hogy milyen márkaként kerülnek nálunk forgalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!