Black Devil, Pink Elephant, Djarum. Hol lehet ezeket a cigiket kapni?
Figyelt kérdés
Djarumot találtam már egy kis traffikban 1550-ért, de sokallok érte ennyi pénzt, külföldről 470 lenne egy doboz, csak a posta nyomja meg az árát..kipróbálnám még a Black Devilt, és a Pink Elephantot, ezeket viszont még sehol nem láttam. Ti tudjátok hol lehet kapni? Esetleg valami más ízesített olcsóbb kategóriás de jó cigit tudnátok ajánlani?2010. okt. 2. 22:35
11/19 anonim válasza:
kedves kérdező, megmondanád azt a weboldal címet ahol ennyiért nézted?:)
13/19 anonim válasza:
djarumot lehet itthon is kapni:)nem tom h hol laksz, de budapesten a mammutnál van egy kis dohánybolt és ott is lehet, bár iszonyatosan drága, mint ahogy te is írtad... :DD a pink elephantot én is kipróbálnám de sajna ebben a fos országban nincs...
14/19 anonim válasza:
Ha még mindig szeretne a kérdező és a többi hozzászóló ilyen cigit, jelentkezzen nálam privátban!
15/19 anonim válasza:
Ha esetleg az előző kommentelő nem tud vele szolgálni Pink Elephant-om van. Írj üzenetet.
16/19 anonim válasza:
nekem szükségem lenne 1doboz pink elephantra, akinél van légyszí írjon:)
17/19 anonim válasza:
Mindhárom cigi ügyében tudok segíteni, ha valakinek fontos lenne.
18/19 anonim válasza:
Magyarországon csak Djarum van. 2200Ft /doboz. Elég költséges, de én például mindig ilyet szívok, mert nagyon szeretem :)
Én is kiszerettem volna próbálni a fentieket, de én sem találtam sehol. :C
19/19 anonim válasza:
Többen is irták kommentbe,hogy van ilyen cigijük.Még mindig xdd?Kapuvárra eltudjátok jutatni:D? Létszi irjatok,hogyha még aktuális xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!