Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » HHC-ról vélemények?

HHC-ról vélemények?

Figyelt kérdés

Interneten alig találok róla információkat, főleg az egészségügyi hatásaira vagyok kíváncsi a sima fűhöz képest. Meg nem értem, hogyha olcsóbban, legálisan, ugyanazt a hatást nyújtja, akkor miért nem olyan ismert. Illetve, a teszt se mutatja ki, ha jól tudom.

Légyszíves, csak olyan szóljon a témához, aki tud is erről valamit.

2023. jan. 11. 10:52
1 2 3
 11/26 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
76%
Nem legalis csak olyan friss, hogy még nincsen rá törvény, szóval valahol legális valahol meg illegális is.
2023. márc. 2. 22:15
 12/26 anonim válasza:

Szia!

Én személy szerint kb tavaly október közepe óta használom havi pár alkalommal, nekem és pár ismerősnek akikkel szoktam szívni eddig nagyon bejött! Próbáltam több oldalt is, eddig igazából rossz szavam nincs rá a sima fűhöz képest nálam ez sokkal gyorsabban hat. Már kb 5 perc után szoktam érezni az első enyhe kis bizsergést (szintén ugyanez haverokkal is) utána egyből jön a fékezhetetlen röhögés:D

Az egészségügyi kockázatokról én se tudok sokat mondani.. bajom eddig nem volt azon kívül h bongból mikor szívtuk majd megpusztultam 2 szívás utánxd

Szerintem próbáld ki te is ha tényleg érdekel 1-2 alkalomtól valószínűleg hosszutávon se lesz sok bajod.:D

2023. márc. 6. 14:03
 13/26 anonim ***** válasza:
2%
Csak a csár
2023. ápr. 19. 14:13
 14/26 anonim ***** válasza:
Én múltkor HHC-P-t rendeltem, és nagyon betéptem tőle, viszont lehet azért, mert tisztán szívtam kb egy 0,5ös cigit. Az első 4 kis slukkot lent tartottam, kifújtam. Megint 3 kis slukk, lent tartottam és mikor kifújtam elkezdtem úgy köhögni hogy alig bírtam abba hagyni, taknyom nyálam egybe volt, szerintem a szomszédok is hallották :DDD. Utána elkezdtem nagyon érezni, és inkább kioltottam mert éreztem ha még egyet bele szívok össze okádom magam. A zene elkezdett összefolyni, haverommal közben videó hivásoztam és nem értettem miért nem hallom, utána meg rájöttem hogy a zene miatt. Aztán utána intenzíven kb másfél óráig be voltam tépve de bealudtam így nem tudom megmondani meddig tartott volna de még alvásnál is nagyon éreztem. Összeségében szerintem ugyanaz mint a sima THC-s fű egy az egyben, max ez egy kicsit jobban be tompít.
2023. ápr. 20. 06:33
 15/26 anonim ***** válasza:
Ne szívj ilyen szintetikus szarokat. Én tapasztalt real cigisként másnap rosszul voltam tőle, mintha előző nap alkoholt ittam volna.
2023. ápr. 28. 09:04
 16/26 anonim válasza:
Nekem még egy kérdésem lenne. Melyik helyről rendeljem? Valakinek ha esetleg van egy megbízható és jó oldala, kérlek írd le.
2023. máj. 20. 21:23
 17/26 anonim ***** válasza:
Thc+hidrogén, a hajfestékben van hidrogén. Emlékezz a herbál is így kezdődött, a sarki boltban is megtudtad venni, nincs semmi kutatás a hhc káros hatásairól.
2023. máj. 29. 00:35
 18/26 anonim ***** válasza:
én virágot rendeltem a hhcherb.com-ről és meglepően jó, hatása is van bőven és nagyon jó íze van
2023. máj. 31. 13:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Én is virágot rendeltem...a legujabb technikai fejlesztésű (uj) állítólag ..20% osat. Pár slukk volt csak és ütött...
2023. aug. 18. 13:39
 20/26 anonim válasza:
Soha semmitől nem volt olyan bad tripem, mint a HHC-tól. Lehet, hogy legális, de attól még borzasztó, részemről soha többet.
2023. aug. 26. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!