A sodort cigi olyan mint a dobozos? Nem érezhető különbség?
Más az íze, és általában kicsit vastagabb is (a normál pl club hüvely) ezért valamivel erősebb is.
A másik hogy a töltés miatt is egyenlőtlenebb. Aki gyakorlottabb az jó keményre meg tudja tölteni, és végig nyomkodni, majd hasonló lesz a rendes cigihez (de akkor sem éri el azt a szintet).
Azt meg még gyanítom hogy másabb a dohány is benne, mint amit a zacskóba vesz az ember.
Egyaltalan nem hasonlit, oriasi a kulonbseg.
Marmint nyilvan, cigi, budos, szivni kell, de sokkal-sokkal erosebb :D
De ugye megkulonboztetjuk a toltott cigit es a kezzel tekert vagy sodort cigit, ki hogy hivja. A toltott egy fokkal jobb szerintem, az szivhatobb, mintha tekered.
Sok múlik a tekerésen. Pl én mást is szoktam tekerni (elég gyakorlott vagyok) és dohányból a kis fehér (primus) papírral meg club multifilter szűrővel jobbat tudok tekerni mint a töltővel.
De azért általánosan igaza van #5-nek. Az emberek többsége (aki csak dohányt teker) nincs ezen a szinten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!