Aki egyszer nem tudott rászokni a cigire, később (évek múlva) sem tud?
16 éves voltam, amikor először beleszívtam barátom cigijébe, után kocadohányos voltam, nagyon változó volt, hogy milyen gyakorisággal szívtam. Buliban sem mindig, inkább akkor, amikor rosszul voltam lelkileg és akkor is változó volt, hogy hány szálat (mondjuk két száltól-öt szálig terjedően/nap). Illetve, amikor hozzájutottam, mert ugye 2 évig még nehézkes volt. Rászokni rendesen nem tudtam, egy idő után undorodtam tőle, nem tudtam csak a nikotin miatt szívni. Akkor volt szünet, majd megint folytattam. Ez ment 19 éves koromig, akkor megfogadtam, hogy többet nem, de szinte minden évben volt olyan időszakom, amikor hiányzott, leginkább ez a folyamat, hogy kibontok egy szűz dobozt, kiveszek egy szálat, a számba teszem, oda tartom a gyújtót, meggyújtom és az első slukk.
Most 23 vagyok, megint nehéz időszakom van, nagyon jól esne egy szál, tényleg egyre erősebben gondolkodom rajta,de megfogadtam valamit...és félek attól is, mi van, ha most rendesen rászokok.
Hát..szerencsére mások vagyunk🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!