Dohányos osztálytársnak a suliba ajándékozásnál más is visz/szokott venni neki 1 doboz jó minőségű cigit?
Én is dohányzok azt az o.társamat húztam aki szintén dohányzik, remélem nem lesz baj hogy cigit vettem neki, mert az o.főnök azt mondta cigit és piát nem szabad adni. Én a cigit titokban adom majd oda neki max.
Amugy férfi sprét és csokit veszek neki még.
Ti hány évesek vagytok, hogy egyáltalán szóba jöhet már a dohány, mint ajándék?
Egyébként szerintem nem túl jó ötlet. Régen, amikor még dohányoztam, kaptam időnként ilyen-olyan cigarettákat ajándékba, de igazság szerint nekem csak egy bizonyos márka egy bizonyos típusa ízlett, így nem nagyon tudtam mit kezdeni az ajándék cigivel.
Szóval hacsak nem tudod, milyen márkájú cigarettát szív az osztálytársad, könnyen mellélőhetsz.
De újra hangsúlyoznám: szerintem a cigaretta karácsonyra, osztálytársnak elég gáz ajándék. Azt meg már meg sem említem, hogy mennyire káros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!