1/7 A kérdező kommentje:
dobozos cigikre gondolok itt.
2022. dec. 6. 06:04
3/7 anonim válasza:
Classic Winston, sötétkék dunhill, fekete dunhill, kék rothmans
4/7 Paczalos István válasza:
Mikor még cigiztem, akkor a Szofit, és a Multit szívtam. De pofátlanul megemelték az árát, és úgy döntötte, hogy inkább nem gyújtok rá többet. Ez akkor volt, mikor 9 forintról felemelték a szofi árát 12-re, '88-ban
5/7 Moon_Walker válasza:
én a camel-t szerettem. illetve a lucky strike-ot. már vagy 25 éve nem gyújtottam rá.
6/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz nélküle meglenni, akkor a töltött ! Ki kell tapasztalni!
Spórolni lehet, vele !Leszoktam 10-éve !
7/7 anonim válasza:
Kent, LM, Benson&Hedges, Player's, Philip Morris, Lucky Strike, Eve, Mentholos KIM slim, Mentholos Vogue ultra slim.
40 évig dohányoztam. Másfél éve hagytam abba, mert csúnyán köhögtem, krákogtam. Most már csak kissé krákogok. "Tüdész" mondta, hogy kb. 20 év alatt fog elmúlni. Ha megérem. 67/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!