Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van olyan itt aki cigizik, de...

Van olyan itt aki cigizik, de utál cigizni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 29. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
hát elnézve, hogy mennyi elmebeteg irkál ide, tuti hogy van
2022. nov. 29. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, főleg azok, akiknek már drága a cigi és érzik is a hatásait, de letenni nem tudják.
2022. nov. 29. 18:45
 3/4 anonim válasza:
100%
Lehetséges de nem biztos.
2022. nov. 29. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én

Volt idő mikor szerettem cigizni, de az már elmúlt. Most vagyok 32, 14 évesen kezdtem, és már kifejezetten utálom.

Drága is, felesleges is (mintha a havi cigi pénzt fognád és tűzbe dobnád), csak elég addiktív személyiségem van, de persze mondhatjuk úgy is, hogy gyenge sz.r vagyok amiért nem tudom letenni, és ez igaz is. Már nem a rendes cigit szívom több mint 1 éve, hanem Iqos, de teljesen mindegy.... Ugyanaz a cég gyártja, és semmivel sem jobb. Szívom mert függő vagyok, de már nincs meg ez a "szívom mert milyen vibe-ot ad" érzés.

2022. nov. 29. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!