Kezdő ciginek jó a piros Marlboro?
1 szál után jön a "csak kettő", aztán még egy és még egy. Aztán azon veszed észre magad, hogy rászoktál. Havi 50 ezer alsó hangon a napi egy csomag, de lehet, hogy keveset mondam. Plusz szinte már sehol sem gyújthatsz rá, úgy kezelnek, mint valami leprást.
Ne szokj rá! A te dolgod, úgy döntesz, ahogy akarsz, de inkább ne kezd el. Én bagóztam sokáig, örülök, hogy vége.
Én 18 vagyok és kék szofival kezdtem 16 évesen, a piros nagyon erős kezdő ciginek szerintem. Érdemes valami gyengébbel kezdeni.
De ne szokj rá nem éri meg mert nem nehéz leszokni! Hanem lehetetlen! Mert ha le is teszed úgyis vissza szoksz mert agyilag örökké kívánni fogod ha egyszer rászoksz! Tapasztalat! Én leszoktam tavaly pár hónapra, aztán vissza is szoktam mert hiányzik a szertartás, tudod a cigi kávé kombónál nincs jobb!
Káros, drága, de valahogy mégis jó!(:
Amugy a fehér pall mall vagy a fehér marbi ami jó kezdő ciginek még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!