A vape is okoz a tüdőben szín elváltozást mint az analóg cigiben a kátrány, vagy roncsolja a tüdőt annyira?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 16:13
1/8 anonim válasza:
A dolog újdonsága miatt szerintem nincsenek évtizedes statisztikák, de annyira kb biztos hogy nem káros.
2/8 anonim válasza:
Ez alapján nem annyira színezi a tüdőt mint a sima cigi. Nincs benne kátrány, se más égéstermék.
3/8 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=0Pwj6BuS8Ds
Nézd végig ezt a videót, érdemes.
Egyébként egyáltalán nem újdonság ahogyan az első írta. Legalább 25 éves múltja van már a vapelésnek.
Csak ugye nálunk a nyáron lett felkapva a téma, mikor a médiában 110%-ban inkompetens emberek nyilatkoztak az EflBar-ról. És a laikusok azt hiszik ez valami új dolognak számít.
4/8 anonim válasza:
Na ugyan azt linkelte a #2 is 😂
19:30-kor elkezdtem megírni a választ, csak közben telefonálnom kellett és itt hagytam addig a kérdést megnyitva a válaszolással. Úgyhogy a kettes beelőzött 😁
5/8 anonim válasza:
A dohányzáshoz képest újdonság. És ahhoz is, hogy statisztikai méretben legyenek adatok az évtizedes fogyasztás hatásairól, nyilván így értettem. Én 5 éve használom amúgy, most már nikotin nélkül.
6/8 laziga.hun válasza:
7/8 anonim válasza:
a nikotin jelenleg a leggyakoribb legális drog, ami 100%-os halálozási arányt, és igen kicsi leszokási rátát tud prezentálni.
8/8 anonim válasza:
Ja mindenki meghal aki dohányzik. Továbbá mindenki számára létezik instant halálos adat nikotinból. Ez már 200%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!