Kinek miért jó cigit szívni?
Én menőzésből szívom nem kertelek. E-cigit szívok mindennap ,de csak menteset. Sima cigit, nagyon ritkán szívok. Egy hónapban max. 2x gyújtok rá.
Azért jó mert kikapcsol, jobbnak érzem magam tőle. Pénztárcám se bánja mert mindig úgy kérek cigit egy haveromtól, barátomtól.
Egyébként cigit én is úgy csinálom, mint te, általában ad más én nem vettem még, nincs szükségem rá.
E-cigit szívok, tök menő ahogy jön a füst, meg jó íze van. SOKKAL olcsóbb bele a lötty, meg lehet bele nikotint is tenni.
Amikor 14 évesen elkezdtünk cigizgetni a barátnőimmel, akkor még nagylányosnak éreztük magunkat tőle. Utána sokáig meg se fordult a fejemben a "MIÉRT CSINÁLOM?" kérdés, mostanra viszont tudom, hogy teljesen befeszülök, amikor a nikotin kimegy a szervezetemből, ideges és ingerült vagyok, hiányolom az ízét, az illatát, hogy megnyugtasson, és azt a kis rituálét, hogy rágyújtok.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!