Vizipipa használata pipadohánnyal?
Helló! Eddig még csak nikotinmentes aromakövekkel vizipipáztam, az érdekelne, hogy pipadohánnyal is lehet-e használni?
Ugye eleve a pipát nem szokás letüdőzni, illetve egyszer meg lehet próbálni, de nem érdemes, mivel eléggé erős, a vizipipát meg nem igazán lehet nem tüdőzni, viszont nem tudom, hogy a direkt vizipipázásra szánt dohány gyengébb-e, vagy valamilyen módon lebutítja az erejét úgy az eszköz, hogy ne okozzon három tüdőembóliát.
Stanwell Melange dohányt szívok egyébként, ez kerülne a vizipipába is, ha életképes a gondolat.
10.: A pipának van egy retro feeling-je, de nem csak erről van szó.
Tisztább, minőségi dohány, kátránymentes.
Jó illatú, kellemes kékes fehér füstje van (ellentétben a koszos, sötétszürke cigarettafüsttel). Koszol a dohány égése is, de az a kosz nagyrészt benne marad a pipában, amit rendszeresen takarítani kell persze, de inkább, mint a tüdő károsodjon. Igazából én pont azt nem értem, hogy a cigarettában mit lehet élvezni. Főleg éveken át.
Inkább azt lehetne logikus kérdezni, hogy akkor már miért nem e-cigi, de az egy komolyabb befektetés elsőre, drága megvenni a cuccot. Még ha hosszú távon elvileg jobban is megéri, éppen ezért az e-cigi ellen szól, hogy kénytelen az ember hosszú távon gondolkozni, vagyis ott már lélektanilag is feladta a gondolatot, hogy mostanában leszokik.
A legjobb megoldás még mindig a vízipipa lenne, csak ugye az macerás, nem praktikus annyiban, hogy valahol a városban nem lehet hírtelem előkapni, vagy a munkába, iskolába se tudod bevinni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!