Füves cigi örökre látszani fog?
A barátom 2éve füvezik.Régen elég sokat szívott(minden nap és naponta több szál).Most már hetente szív 3-at. A szemén ez eléggé meglátszik,nagyon karikás azt mondja ez örökre ilyen lesz. Ez igaz tényleg ilyen marad örökre a szeme?
18/L
Nem okoskodni szeretnék, de én a tavalyi évben elég sokat csináltam, mármint 2 hónapig, heti 2-3x és egyszer csak azt vettem észre, hogy nagyon eltompult az agyam, kérdeztek valamit, és én öööööööööööö, aztán nehezen kinyögtem valamit.. És ez a fűtől volt, mintha kirázták volna a fejemből a dolgokat..
Én családi gondok elől menekültem bele, csak 17 vagyok, de idejében észbekaptam, a nyáron még egyszer szívtam, s ennyi, azóta kicsit helyre álltak a fejemben a dolgok..
Most úgy menekülök a gondok elől, hogy igyekszem minimálisra csökkenteni az érintkezést velük, csak picit használ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!