Mióta használjátok az Iqost?
Én a glo-t szívom.
Nem tapasztaltam negatívumot. A reggeli köhögcsélés is abba maradt, mióta nem cigizem.
Sokaig szivtam en is, de most 3 honapja leszoktam vegleg.
Hatarozottan SOKKAL tobb penzem marad, szinte eszre se vettem, hogy mennyit koltottem ra, de most, hogy mar latom, szegyellem is magam. Ennyi penzt kidobni feleslegesen :D
Szoval en ezt mondanam hatranynak, mert napi egy dobozzal lecsuszott azert. Sima cigibol toltottet szivtam regen es napi kb fel dobozt, az joval olcsobb volt.
Egeszsegugyileg meg nem tudom mi lesz a hatasa annak, hogy osszesen 5 evig dohanyoztam (ebbol 2 ev iqos) de remelem a legjobbakat.
Amióta megjelent Mo.-on, azonnal váltottam,legalább három éve.
A készülék pocsék minőség, rendszeresen tönkremegy, az ezen való idegeskedés egészségromboló hatását még nem tudom felmérni.
Az átállás után vagy két hetet köhögtem, pont úgy, mint amikor anno teljesen leraktam egy időre a cigit, azóta semmi.
A hátránya, hogy valamivel több fogy, mint a rendes cigiből, illetve sajnos megadja a lelkiismeret furdalás nélküli dohányzás élményét, pedig az ereket valószínűleg ugyanúgy károsítja, mint az analóg füstölés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!