Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Engedélyeznéd az iskolákban a...

Engedélyeznéd az iskolákban a dohányzást vagy nem?

Figyelt kérdés
Nyilván nem általános iskolára gondolok

2022. okt. 21. 08:32
1 2
 11/19 anonim válasza:

Szeritem nem kéne engedélyezni mert akkor a többi diák is látja hogy egy valaki rágyújt szünetben, azok is kipróbálják és rászoknak, másnak is kínálják, és szép lassan kb az osztály fele függő lesz.

Ami jó lenne az nem az hogy el szívj egy szálat hanem csak hogy tárold magadnál, mert nalunk mindig volt táska kutatas és nagyon szar volt.

2022. okt. 21. 10:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Nálunk van az iskola területén kívül pár méterre egy parkoló ahova egy kapun keresztül ki lehet menni. Az valószínüleg befoglalva lett dohányzónak, de hetente ellenőrizni szokták a tanárok hogy 18 alatt ki cigizik kint. Akkor van az hogy be a tömegbe és vissza az iskolába.
2022. okt. 21. 15:21
 13/19 anonim ***** válasza:
40%

Én igen. Még általános suli 7-8.osztályában is. De csak ha nagyon függő a gyerek, nem akarom hogy idegbeteg legyen és az miatt ne tudjon figyelni.

Meg ugye a cigi javítja a koncentrációt!

2022. okt. 21. 17:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Nálunk általánosban nem hogy cigizni, de telefonozni is tilos volt 🤣, nyilván valaki csinálta iskolán kívül, de az osztályfőnök valahogy mégis tudomást szerzett róla 🤣
2022. okt. 21. 18:00
 15/19 anonim ***** válasza:
6%
Ennyi erovel tiltsag be a peksutit meg sok cukros szrt mert mindenki folyik szet.. sztem meg karosabb is
2022. okt. 21. 22:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Mit jelent hogy mindenki folyik szét?
2022. okt. 22. 08:15
 17/19 anonim ***** válasza:
14%
Középiskolás vagy egyetemista dohányzó lanynak támogatás ha nézhetem ahogy dohányzik! Írj ha érdekel
2022. okt. 22. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:
09:29 Miért az e-cigi és hasonlók akkor nem ciki ilyen alapon? Mert úgy írtad, mintha csak a dohányzással lenne problémád.
2022. okt. 27. 00:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen. A bufeben kellene h aruljak. 12eves kortol engedelyeznem
2022. okt. 27. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!