Ki szerint b..is iqost meg glot szívni?
> Nem szeretem a mű dolgokat.
Azért a telefonodat csak szereted nyomkodni. Meg pizzát zabálni.
Ezek a legtermészetesebb dolgok, az egyik az iphone-fán nöl, a másik meg a pizza-bokron
Nem szereti a mű dolgokat, de a papírba csomagolt, műanyag füstszűrős, mindenféle égéslassítóval átitatott cigit azt szívja :D
Haver, csak kézzel sodort szivar, vagy rendes pipa, ha már nem akarsz mű dolgokat szívni. (én ezeket szívom, de leszarom, ha valaki cigizik, iqosozik meg ilyenek)
#4 Számítógépről írtam, nem szeretem nyomkodni a telefont, felesleges időtöltés.
Pizzát ritkán eszem de miért lenne mű dolog az? Írhattál volna Mc Donalds-t pizza helyett.
#5 Én is kézzel sodrom.
> Számítógépről írtam
Igen, az sokkal kevésbé mű, mint a telefon
> Én is kézzel sodrom
Gondolom papír helyett falevélbe, csakis nyersdohányt, filter nélkül..
Arra akartunk célozni #4 és #5-ben, hogy a "Nem szeretem a mű dolgokat." minimum álszent, az emberi lét 99%-a arról szól, hogy mű dolgokkal foglalkozol.
Érdekes gondolat. Szerintem egy számítógép nem mű, hasznos találmány civil és katonai felhasználásra is.
II. világháborúban a katonák is szívtak dobozos cigit mégse voltak műek szóval kicsit félreértettél.
#8 Ezek után nem vagyok benne biztos, hogy ugyanazt értjük a "mű" szó alatt.
Én ezt a definíciót tartom elfogadhatónak:
1. Elkészült termék; elért eredmény, amely munkából, erőfeszítésből, fáradozásból, alkotó tevékenységből származik.
Ez alapján a számítógép, a dobozos cigaretta, az iqos és a glo is mű.
Te hogyan értelmezed a "mű" szót?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!