Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Leszokott dohányosoktól...

Leszokott dohányosoktól kérdezném: Vajon lehetek még kocadohányos?

Figyelt kérdés

24 év után végre letettem a cigit, teljesen jól bírom. Viszont olyan jó lenne legalább kocadohányosnak lenni. Mondjuk egy buliban, barátokkal iszogatás közben pár szál... Vagy az egyenes út a visszaeséshez? Mert akkor inkább nem.

Olyanok válaszát várnám akiknek van a témában tapasztalatuk.

2022. okt. 17. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagyok vele így, rágyújtok utána még egy napig vissza a lendület majd egy évig se kell .
2022. okt. 17. 12:07
 2/10 A kérdező kommentje:
De korábban dohányoztál rendszeresen?
2022. okt. 17. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen vagyok. Letettem teljesen, de ha valami iszogatás van vagy buli akkor szoktam cigizni. Nekem nem volt egyenes út a visszaszokáshoz, és szerintem nem is az, csak fejben tudatosítani kell, hogy ez csak bulikor van. Viszont ezt akkor javaslom, ha már amúgy nem kívánod.
2022. okt. 17. 12:09
 4/10 A kérdező kommentje:

Ezt jó olvasni :) Mert nagyon sokan azt mondják, hogy ez így nem működik...

De valóban, nekem még nagyon korai, még csak két hete tettem le. Viszont már most meglepően nem kívánom a hétköznapokban, kb semennyire sem. De tegnap megittam egy sört egy barátommal, és ahhoz azért nagyon jó lett volna. :D

2022. okt. 17. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Teljesen embere válogatja. Vki könnyen ráfüggő alkat, más meg nem. Ha csak menőzésből, mások miatt cigiznél, akkor szerintem ne.

Meg nem tudom a ciginél hogy van ez, de alkohol, gyógyszer függőségnél semennyit sem lehet a leszokás után. Ki-be állás van, vagy leszokott vki- vagy nem. Ha csipegeti a nyugtatót, vagy iszogat sutyiban, akkor nem szokott le. Persze mindent meg lehet magyarázni, indokolni, és elbagatelizálni.

2022. okt. 17. 12:18
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem csak menőzésből, 38 éves vagyok, nálunk már a leszokás a menő. :D Most tettem le 24 év után, de szeretem, jó lenne ha néha azért megtehetném, hogy elszívok egy szálat. :) Viszont visszaesni semmiképp nem akarok, akkor inkább nem szívok egyet sem...

Ezért vagyok kíváncsi olyanok tapasztalataira, akik ezt így próbálták.

2022. okt. 17. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Van aki megtudja csinálni.
2022. okt. 17. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Dohányzó lányt keresek smoking fétis ez!

Privatot írj ha érdekel

2022. okt. 17. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Koca dohányosból lettem dohányos. 3 hónapig szívtam, de ajakgyulladásom lett tőle, szóval most megpróbálom elfelejteni...
2022. okt. 18. 00:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Arra vigyázz, hogy ne gyakran gyújts rá kocadohányosként. De inkább nem ajánlom, mert megvan az esély, hogy visszaesel.
2022. okt. 22. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!