Leszokott dohányosoktól kérdezném: Vajon lehetek még kocadohányos?
24 év után végre letettem a cigit, teljesen jól bírom. Viszont olyan jó lenne legalább kocadohányosnak lenni. Mondjuk egy buliban, barátokkal iszogatás közben pár szál... Vagy az egyenes út a visszaeséshez? Mert akkor inkább nem.
Olyanok válaszát várnám akiknek van a témában tapasztalatuk.
Ezt jó olvasni :) Mert nagyon sokan azt mondják, hogy ez így nem működik...
De valóban, nekem még nagyon korai, még csak két hete tettem le. Viszont már most meglepően nem kívánom a hétköznapokban, kb semennyire sem. De tegnap megittam egy sört egy barátommal, és ahhoz azért nagyon jó lett volna. :D
Teljesen embere válogatja. Vki könnyen ráfüggő alkat, más meg nem. Ha csak menőzésből, mások miatt cigiznél, akkor szerintem ne.
Meg nem tudom a ciginél hogy van ez, de alkohol, gyógyszer függőségnél semennyit sem lehet a leszokás után. Ki-be állás van, vagy leszokott vki- vagy nem. Ha csipegeti a nyugtatót, vagy iszogat sutyiban, akkor nem szokott le. Persze mindent meg lehet magyarázni, indokolni, és elbagatelizálni.
Nem csak menőzésből, 38 éves vagyok, nálunk már a leszokás a menő. :D Most tettem le 24 év után, de szeretem, jó lenne ha néha azért megtehetném, hogy elszívok egy szálat. :) Viszont visszaesni semmiképp nem akarok, akkor inkább nem szívok egyet sem...
Ezért vagyok kíváncsi olyanok tapasztalataira, akik ezt így próbálták.
Dohányzó lányt keresek smoking fétis ez!
Privatot írj ha érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!