12/14 anonim válasza:
11+
Ha heti 1 szál, az csak egy picike plusz a légszennyezéshez, amit egész héten szívtál be, dehogy számít heti 1. Semmit.
(hogy a kérdésnél maradjunk, és ne a lehetséges továbbiknál, rászokás, stb)
Én is de szívesen megtenném! De mint 30 év után leszokott függő, sajnos nem tehetem, mert tuti visszaesnék. De egy kezdő, aki sose szívott többet, ha tényleg meg tud maradni a heti egynél, abból semmi baja nem lehet.
13/14 anonim válasza:
Végtelenül naiv vagy. Simán rá fogsz szokni, ennyi.
14/14 kokohoho válasza:
Több mint 40 éve dohányzom,,,, volt, hogy napi 1 dobozzal, volt, hogy 2-vel, bulis napokon akár 3-al is, de kb 5 éve már csak napi 2 szálat szívok.
Ezt csak azért írtam le, hogy igenis lehet irányítani a dohányzási szokásokat, csak elhatározás és akaraterő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!