Az, hogy ott hagyod az utcán a szemetet. Én ha nincs kuka, akkor sétálok vele tovább, és egyébként Budapesten több kuka van, mint pl. Kölnben, Frankfurtban, Dublinban vagy Párizsban. Ha közben még egyszer rágyújtanék, átteszem a gyűrűs- és kisujjam közé a csikket, elfér ott. Vagy pl. lehet kapni zsebóra kinézetű zsebhamutartót, természetben túrázáshoz tök jó kiegészítő. Mert ugye remélem, erdőben nem dobálsz csikket. Ha igen, akkor gratulálok. Ha nem, akkor kérdem, miért más az utca, mint az erdő.
2022. okt. 15. 14:29
12/26 anonim válasza:
Hú, Párizsban konkrétan még egyszer sem találtam kukát :D De ami nagyon érdekes, ellentétben Budapesttel, így sem láttam az utcán sehol eldobott csikkeket! Pesten olyan helyeken is teli van minden csikkekkel, ahol épp van kuka.
Én amúgy kutyás vagyok, így akkor is van kakizacskó a táskámban, ha nincs nálam kutya. Úgy szoktam megoldani megboldogult cigis koromban, hogy eloltás után kakizacskóba tettem, és benyomtam a táskámnak a legkisebb zsebébe.
2022. okt. 15. 17:29
13/26 anonim válasza:
11
Nem hagyom az utcán a szemetet, írtam, hogy felveszem és kidobom. Mégis hogy nyomjam el te szerencsétlen idióta, ha nincs kuka?
2022. okt. 15. 20:36
14/26 anonim válasza:
Ja, közben újraolvastam, de akkor sem értem, minek elnyomni. Tudod, amikor kifogy a dohány, akkor már nincs minek égnie. Vagy ha nem szívod végig, akkor sem értem, minek eltaposni, aztán a cipőtalpról az utca porával átitatott csikket felvenni és vinni magaddal. Elég leguggolni, és eldörzsölni a betonon. De hát ez már csak személyes preferencia, én biztos nem venném fel, amire előtte rátapostam.
2022. okt. 16. 00:02
15/26 anonim válasza:
Eltaposom mert nem akarok valami nagy tüzet csinálni ha nincs a közelben kuka. És városban élek, mégsincs kuka, csak kb km-enként, addig meg nem fogom a büdös égő szivacsot.
2022. nov. 9. 20:49
16/26 anonim válasza:
Mivel én extrém környezettudatos vagyok (hónapokig megcsináltam azt, hogy egy hét emeletes társasház szelektív hulladékgyűjtőiből kiszedtem a nem megfelelő helyre dobott szemetet és áttettem a megfelelőbe, stb. stb. nem sorolom), ezért én néha igen, eltaposom a csikket és ott hagyom. Ez mondjuk két-három-négy havonta egyszer fordul elő (nem szoktam eleve utcán cigizni). Ilyenkor úgy érzem, hogy én is lehetek bunkó néha.
2022. nov. 9. 20:59
17/26 anonim válasza:
#16 Jogos, én pl. soha nem hajtok a megengedettnél gyorsabban, ezért pár évente tökre oké kirabolnom a kisboltot. :D Hagyjuk már.
#15 TUdod eltaposás nélkül is ezer meg egy helyen el lehet dörzsölni azt a csikket, hogy utána kidobva ne okozz tüzet, ez elég gyenge érv arra, hogy szemetelsz.
2022. nov. 9. 21:31
18/26 anonim válasza:
#17 ne legyél álszent. Nyilván tudom hogy el lehet dörzsölni de akkor ugyanolyan szagú lesz ankezem mintha tartanám.
2022. nov. 9. 21:34
19/26 anonim válasza:
17
Nem mondtam, hogy jogos. Leírtam, hogy mit szoktam csinálni. Egyébként a megengedettnél gyorsabb hajtás balesetveszélyes, a földre dobott és eltaposott csikk nem szokott halált okozni... De hagyjuk is.
2022. nov. 9. 21:35
20/26 anonim válasza:
#18 Mondjuk a kezed az első slukk óta büdös, nem az eltaposás segít rajta, azzal csak szemetelsz.
#19 Örülök, hogy a lényeget megragadtad. Mondom egyszerűbben: attól, hogy más szemetét szelektálod, még nem leszel feljogosítva arra, hogy néha te is szemetelj! Jól is néznénk ki, ha mentőorvos lennék, cserébe néha gyilkolhatnék, elvégre több embert mentek meg, mint amennyit megölök?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!