Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Help. Vízipipa rosszul lettem...

Help. Vízipipa rosszul lettem tőle. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Életem első vízipipázása volt és utolsó is. Kb 30-40 percen keresztül szívtam. Annyira beleéltem magam a társaság miatt:( hogy kb levegőt is alig vettem. A szobámba raktuk össze nem az enyém a vizipipa. Baromi erős fejfájásom van és nagyon enyhe hányinger. A szobámba kb 1 órája szellőztetek nehogy valami szén-monoxid itt maradjon bent. Nem merek lefeküdni aludni mert félek, hogy valami mérgezést kaptam és nem kelek fel reggel. Szerintetek ez első alkalommal normális? És a szobámat meddig szellőztessem? Kezdek már lassan megfagyni, de a fejem ugyanúgy fáj. Hipochonder vagyok szóval pluszban parázok.
2022. okt. 6. 22:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Gyésszel szívva egy jó kis chilles elfoglaltág lehet.próbáldd meg úgy hogy ésszel szívod.
2022. okt. 9. 15:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nikotinmérgezés. Sima pipából amikor tizenévesen két tömetet elszívtam zsinórban, hánytam is, tántorogtam, rosszabbul éreztem magam, mint a legdurvább részegség alatt. Másnapra semmi bajom nem volt.
2022. okt. 9. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!