Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A marihuánának mennyire van...

A marihuánának mennyire van intenzív tudatmódosító hatása?

Figyelt kérdés

2022. szept. 23. 21:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
54%
Ha elmész futni annak is tudatmódosító hatása van, ha sportolsz mozogsz szintén , a marihuána az orvosságként ugyanezt a hatást váltja ki mint a sport vannak emberek akiknek az orvos felírja mert stresszesek a családi körülményeik ilyet ismerek de semmi nem pótolhatja a fizikai munka, sport hatására felszabaduló hasonló hatású hormonokat stb és hosszútávon sokkal jobban jársz … anyagilag is!
2022. nov. 7. 23:46
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

Amúgy azt tényleg nem értem h miért fáj az valakinek ha más otthon ellő 1-2cigit pont nem fog utanna balhezni...stb

Amúgy itt van a szemünk előtt Hollandia ezer éve legális a fű és mégse ömlött össze a társadalom... sőt elvileg a legboldogabb eus ország. Nem mondom h ezért de az a mentalitás ami nem a másik szivatasan érzett örömtől érzi beteljesülve magát mint kb az egész magyar bürokrácia, elhiszem h nyugodtabb ott az ember.

2022. nov. 15. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

Én sem értem mért van eldémonizálva a marihuána, amikor ott sincs baj vele, ahol legalizálva van.

Egy gazdag ország, és nem omlott össze.

2022. nov. 16. 02:49
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha annyira jók azok az országok ahol legálisak, mit kerestek itt, miért nem laktok ott az egyetértőkkel? Ja sírni, sajnáltatni, meg depizni, egózni, szájalni jobb, tipikus cuccos szokás....
2022. nov. 27. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

Ha szerinted azok az országok jók ahol az emberek alapvető szabadságjogait nem megvédi a törvény, hanem sárbatiporja miért men költözöl te a Kínai kommunista népköztársaságba?

Bocsássanak meg a füvesek, hogy a nevükben fejtem ki véleményem, de tudom miről van szó én is szívtam 15-évig és csak azért hagytam abba, mert elegem lett a bujkálásból.

Cuccosnak nevezni egy füvest erősen sértő, mivel a kender gyógynövény nem kábítószer. Cuccosnak lehet nevezni Szájer Józsefet(ő hozta meg azt a döntést,hogy Magyarországon a kannabiszt igenis tiltani kell), mert az extazi és a kokain valóban kábítószer akkor is, ha ép egy homoszexuális gruppenpartiról szökik vele az ember.

2023. jan. 15. 23:22
 16/16 anonim ***** válasza:
15 Észak Koreában legális a fű... hajrá
2023. jan. 16. 00:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!