Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ettől ráffügghetek a dohányzásra?

Matra08 kérdése:

Ettől ráffügghetek a dohányzásra?

Figyelt kérdés
Kb 2 napja elszívtam fél szálat. Ma meg elszívtam az előbb negyed szálat. Ennit az életembe. Ősszesítve ettől a háromnegyed száltól rászokhatok? Most jelenleg úgy érzem hogy nem akarom szívni de lehet csak azért mert az előbb szívtam el egy negyed szálat.

2022. szept. 16. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Ez csak a te akaraterődön múlik
2022. szept. 16. 12:49
 2/5 anonim válasza:
Hát ez elsősorban személyfüggő, hogy ki mennyire "érzékeny" a nikotinra, de azért egy száltól senki nem szokott még rá. Ahhoz, hogy rászokj tényleg rendszeresen dohányoznod kell. Mint mondtam ez mindenkinél személyes, de én egy egész doboztól nem szoktam rá, úgy hogy néha-néha hétvégenként elszívtam egy szálat a barátaimmal.
2022. szept. 16. 12:58
 3/5 Senior Séf ***** válasza:

Tudod, ez úgy szokott történni, hogy á, ettől még nem szokhatok rá. Elszívsz kettőt, mert az még belefér. Aztán menőzni akarsz, vagy a sör után kell valami levezető, vagy buliba mész a haverokkal, stb. Ezernyi alkalom születik, és az ember úgy vn bedrótozva, hogy bárkivel megtörténhet a baj, csak vele nem.

Szóval jól teszed, ha itt most végérvényesen leállsz a cigivel.

2022. szept. 17. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha minden nap elszívsz egy szálat, a harmadik napon már jelentkezik a függőség, és kívánni fogod.

Ha csak minden másnap egyet, akkor nem.

De megnyugtatlak, semmi értelme.

/kipróbáltam/

2022. szept. 17. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Hosszútávon rá.
2022. szept. 19. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!