Szerintetek az még okés, hogy 17 évesen elszívok 1-2 doboz cigit évente?
Figyelt kérdés
2022. szept. 14. 21:01
1/7 anonim válasza:
Nem, mert majd nőni fog az adag. Vagy dohányzol, vagy nem.
2/7 anonim válasza:
A cigi az ciki. Egyáltalán NEM okés!
Tudom, hogy az emberek mennyire nagylelkűek és önzetlenek, de a gazdag dohánygyárosokat nem kell tovább hizlalni! Nem fog felkopni az álluk.
Helyette inkább csinálj valamit, ami hasznos, és nem okoz másoknak kellemetlenséget! 😉
3/7 anonim válasza:
Évente 1-2 doboz?Az nem sok.Gondolom ha buli van vagy lazulás akkor gyújtassz csak rá.Ha nem gyújtassz rá mindennap akkor belefér.Ismerek olyan embereket akik csak alkalom adtán gyújtanak rá,és?
4/7 Darius- válasza:
Ennyibol nem lesz semmi.
Én is csak tarsasagi dohanyos vagyok. Olyan napi 1 atlagban.
De mindenki szervezete mas.
5/7 anonim válasza:
Ennyi bőven belefér. Én is party dohányos voltam, alapvetően nem cigiztem, de ha buliztunk elfogyott 1-2 szál. De aztán már nem szívom, legalább is önköltségen, de ha esetleg buliban megkínálnak elfogadok 1 szálat. Ha havi 1-2 doboz ott kezdj gondolkodni.
6/7 anonim válasza:
Ne áltasd magad azzal,hogy nem szoksz rá.Mindenki egy szállal kezdi.A dohányzás egy hatalmas csapda!
Ne szívd tele a tüdőd égetett növény füstjével,nem oda való.
A tüdőnek friss levegő kell.
Egy leszokott dohányos.
7/7 anonim válasza:
Nem biztos hogy nőni fog az adag, én pl, havi 2 szálat szívok most 18 éves vagyok. Cigi menő volt és mindig menő is marad! 17 évesen kezdtem én heti egy szállal azt át szoktam a havi 2 szállra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!