Milyen dohányt és hüvelyt vegyek?
A leszokás nem sikerül, az IQOS nekem nem adja vissza a dohányzást, a gold marlboro meg már 2000 fölött.
Soha nem töltöttem cigit, milyen dohányt vesztek, és milyen hüvelybe töltitek? Mit ajánlotok?
Ha úgy állsz hozzá, hogy "a leszokás nem sikerül", akkor nem is fog sikerülni.
Ha esetleg úgy állnál hozzá, hogy "márpedig én soha többé nem gyújtok rá, akkor sem a ha megőrülök, úgy kívánom", akkor sikerülne.
Ha te sodorsz cigit, akkor a tüdőrák esélye - a szűrők hiánya miatt - a sokszorosára nő.
"Soha nem töltöttem cigit, milyen dohányt vesztek, és milyen hüvelybe töltitek?"
Ez pont olyan, mintha kézzel sodornád. A szűrő pedig egy nagy 0.
Mondd azt, hogy nem akarsz leszokni egyáltalán, de csipás sóher vagy és nem telik rendes cigire, ezért akarod te tölteni.
De mindegy is.
Ha tudod, tervezd be a tüdőrákod okozta halálodat valamelyik tavasz végi dátumra, akkor már olcsóbbak a virágok a temetésedre.
Hüvelyből kék Sopianae (szofi) a szénszűrős
Dohányból amelyik tetszik de a West és Hungária meg az ilyen "kocsmadohányokat" kerüld mert kegyetlen egy borzalom.
Abból is inkabb valamelyik szofi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!