Megbántad ,hogy kipróbáltad a cigit/kábítószert?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 13:45
1/9 A kérdező kommentje:
Hány éves voltál mikor kipróbáltad őket? Milyen érzés volt?
2022. szept. 1. 13:50
2/9 anonim válasza:
Én 18voltam mikor elkezdtem cigizni.szerettem cigizni.már leszoktam.a zöld cigit meg kb 35voltam mikor kipróbáltam 3hónapig ment ....aztán leraktam
3/9 anonim válasza:
Kabitoszert nem probaltam soha, cigit eloszor olyan 12-13 evesen csikkekbol. Raszoktam de nem bantam meg. Jo erzes volt, most is az.
20l
4/9 anonim válasza:
Majd köhögni fél órán keresztül az is jó érzés lesz 3-as!
5/9 anonim válasza:
14 voltam amikor elkezdetem kábítószerezni, és 19 amikor abbahagytam. Nem bántam meg azt sem hogy csináltam és azt sem hogy abbahagytam.
6/9 anonim válasza:
29 éve dohányzom. Rémes. Csak menő akartam lenni. Kb. 20.000000.-ft most próbálom letenni. A drogok hmmmmm. jó volt. Egy időszaka az életemnek ami lezárult. Nem bánom mert szerencsére elmúlt. De azért ijesztő mi lehetett volna. Persze azért némi őrültség kell fiatalon. De őszintén a mai agyammal megspórolnám az egészet.
7/9 anonim válasza:
A cigit igen, a drogokat nem, mert arra nem függtem rá, ellenben nagyon jó bulikat köszönhetek nekik. :) Most már évek óta nem élek velük, egyszerűen csak nincs hozzá kedvem. De amikor volt, jó volt.
A cigi viszont gáz, semmi értelme, gusztustalan, viszi a pénzem és az egészségem, mégis képtelen vagyok letenni. :(
8/9 NTBS válasza:
Cigi igen, drog nem. A cigire sem szoktam rá.
9/9 anonim válasza:
Szia! 17 éves koromban probáltam ki a cigarettát, mert majdnem minden lány szivta a Gimnáziumban, de rájöttem, hogy ez nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!