Milyen ecigarettát ajánlotok?
Az árhatár 30e
Olyat szeretnék, ami nagyon jó ízeket ad.
Állítható legyen a teljesítménye.
Néztem Aegis Legend 2-t
És Aspire-tól a Nautilus GT-t.
Leginkább személyes vélemények érdekelnek.
Az Aegis jó választás. Minőségi, van benne mindenféle állíthatóság, személyre szabható. Saját tankjával is jó nem feltétlen kell venni egy másikat hozzá.
Az Aspire régen volt jó amikor elindult az ecigi mind iparág, nekem elavultnak néz ki szinte az összes.
Jó ízeket adhat egy szimpla sub-ohm tank, pl ami az Aegishez van, vagy egy olyan amibe te "építed" a coilt. (ez persze kezdőknek nem nagyon ajánlott) Ha viszont érdekel Wotofo Profile RDA-t tudom ajánlani, rendkívül egyszerű építeni, vattázni és mesh, rohadt jó ízeket ad. Squonk moddal az igazi, de csöpögtetősként (dripper) is elmegy.
A két intelligens egyed aki lepontozott dobjon már egy privátot arról, hogy mégis mi volt a gond a válaszommal
2es voltam
Köszönöm szépen a válaszod!
Végre egy intelligens válasz!
Utána nézek a tanknak!
Ezekszerint az egyénileg építős porlasztók jobb ízeket adnak, mint egy előre legyártott plug&play coil?
Ja hát ez engem nem veszélyeztet :D
Majd lesz egyszer egy építős tankom is.
Most egy Smok Stick Prince gépem van, ami elég alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!