Otthon hogy tudnék cigizni hogy ne érezzék meg a szagát?
Kicsi lakásban élünk, 35nm-es panel, erkély nincs úgyhogy nehezen megoldható.. Lemenni szinte minden nap elég feltűnő lenne. Gondoltam rá hogy a szobám ablakánál, este amikor mindenki alszik, de így is esélyes hogy megérzik. És a másik kérdésem, hogy a szag ellen mit tudnék tenni?
A ‘ne cigizz, mondd el hogy cigizel stb stb’ témát légyszíves engedjétek el. Előre is köszi a válaszokat.
Nem tudod kivitelezni. Ha a szomszédban cigiznek
és nyitva vannak az ablakok, azt is érezni.
Köszi a válaszokat!
2-es, ezt nem tudom elképzelni, hogy állok az ablakban egy ventillátorral aztán attòl megy ki a füst :D szerintem sokat nem érhet mert a szomszéd szobába így is úgy is átmegy a szag. Legfeljebb azt mondom hogy a szomszéd cigizett.
3-as, anyám 15 éves kora óta cigizik, apám pedig letette már vagy 10 éve.
#6 köszi a választ
9.iken ez nemigen fog működni hogy kiülök az ablakba…:D
viszont ha most rágyújtok és csak szimplán kihajolok akkor mennyire érződik? pl a ruhámon ágyneműn nagyon megmarad? és holnap reggelre kimegy belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!