Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szeretném kipróbálni az...

Szeretném kipróbálni az e-cigit. Milyet ajánlanátok egy teljesen kezdőnek? Tudom, leginkább semmilyet, mert káros, de ezen most lépjünk túl. :) Csak szeretnék kicsit eljátszogatni vele.

Figyelt kérdés

Ami fontos infó lehet:

- Soha nem dohányoztam

- Olyat szeretnék, amihez lehet kapni nikotinmentes, jó ízű liquid-eket

- Ami tetszik az e-cigiben, hogy jó íze van (kipróbáltam már ismerősét, de én nem olyan típusút szeretnék)

- Valószínűleg nem tüdőzném le, az a része nem hiányzik, épp hogy csak játszogatnék vele

- Lehessen minél nagyobb felhőket fújni vele

- Legyen könnyű kezelni és ne valami nagyon gagyi cucc legyen, csak azért, mert nekem csak "játékra" kell.

Tudom, találhatnék jobb játékot is, de most ez érdekel és egyszer élünk. 30 éves vagyok, tudom, hogy hülyeség, de na bumm, az alkohol is az, mégis él vele az ember néhanapján. Ne legyünk álszentek. :)

Továbbá semennyire nem értek az e-cigikhez.

Tudnátok nekem ajánlani valamit ezen kritériumok alapján? :)

Előre is köszönöm!

2022. aug. 8. 05:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%

8

Nikotinosat CSAK ízesített lehet kapni (legálisan) a dohányboltban. 🙂 Ld. 10-es válaszom.

Nem-nikotinosat viszont nagyon sok féle ízben kapni, de NEM dohányboltban. Viszont webáruházban lehet venni ilyeneket (hogy legálisan-e vagy sem, nem tudom) (ha már cigizek, legyen benne nikotin...).

2022. aug. 8. 10:08
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
10 * ugyanannyi
2022. aug. 8. 10:10
 13/13 anonim ***** válasza:
23%
Ha nem tüdőzöd le, de nagy gőze van, rohadt forró lesz a szádban. Amit próbáltál az milyen volt, mi nem tetszett benne? Csak hogy tudjuk szűkíteni a kört.
2022. aug. 8. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!