Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen jó külföldi e-cigaretta...

Macukaa kérdése:

Milyen jó külföldi e-cigaretta oldalak vannak?

Figyelt kérdés
Egy olyan oldalt keresnék ami lehetőleg Német oldal ami e-cigikkel és liquidekkel foglalkozik, fontos lenne a megbízhatóság és az utánvétes fizetés,

2022. aug. 3. 11:46
 1/9 anonim válasza:
0%
Az e-cigi illegális és egyáltalán nem egészséges, nem értem hogy ma miért szórakoznak ennyien az egeszsegukkel. Főleg fiatalok. Egy csomó 13-14 evést ismerek akik vapelnek, cigiznek. Egyik se jó se egészséges. Kivéve ha dohányzás leszokasaert csinálod. Tehát ketszer is gondold meg mit teszel.
2022. aug. 3. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
#1 sose volt illegális. Magyarországon sem illegális. Semmilyen bizonyított egészségkárosító hatása nincsen. Szóval ha nem értesz hozzá, akkor ne terjeszd az ostobaságot.
2022. aug. 3. 12:42
 3/9 anonim válasza:
0%

Nincs igazad. Az 1es jól mondta. Már egy ideje ez jelenik meg a facebook-on hogy mennyi tini e-cigizik pedig illegális. Lehet még nem bizonyították hogy egészségtelen, de azt se hogy egészséges. Szóval aki nem ért hozzá az csak is te vagy.

17/f

2022. aug. 3. 12:48
 4/9 A kérdező kommentje:
A válaszoknak semmi közük nincsen a kérdéshez illetve a válaszok kétharmada veszekedő és hozzá nem értő hozzászólás volt, kérem ezeket mostantól mellőzni
2022. aug. 3. 13:01
 5/9 anonim válasza:
0%
Az igazság, az igazság akkor is ha fáj... Egyébként a kérdésedre nem tudom a választ
2022. aug. 3. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Mind a 3 válaszod butaság és offolás. Ami ezért van, mert gyerek vagy még.

Magyarországon egyedül a nikotin tartalmú vape eszközök és folyadékok forgalmazása tilos. Előbb tájékozódj, de ne a fészbúkon ahol a tartalmak 90%-a kamu.

Én innen rendelek évek óta: [link]

Az alaplevesük nagyon jó minőségű, 100%-ban megbízható. Utánvéttel Magyarországra 1 nap alatt szállítanak, Németországba 3-4 alatt.

2022. aug. 3. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm a válaszát!
2022. aug. 3. 14:13
 8/9 anonim válasza:
0%
Xd jó rontsad az egészséged te bajod. Decsak remélni tudom hogy majd később lesz annyi eszed és rajossz hogy akik ellened szóltak mind igazuk volt
2022. aug. 3. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
82%

Német oldalt nem tudok, főleg szlovákokról rendelek.

Eliq.hu

Oxygain.sk

Vaperstore.eu

Valamint Vape42.hu, magyar oldal, csak aromák, de jó áron, jó minőség és helyben is fel lehet venni amit rendeltél. (Budapest)

2022. aug. 3. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!