Covidos lettem és úgy döntöttem le teszem a cigit mert rosszul vagyok tőle És azt vettem észre hogy alacsony a pulzusom. Mitől lehet ez?
Pajzsmirigy alul működésem van de az nem annyira vészes túlsúlyos is vagyok tehát a pulzusomnak jóval többnek kellene lennie
Magas vérnyomás betegségem is van:( és eleg fura hogy 133/95/50 .. pánikbetegségem is van .. szóval nem tudom
Ha leteszed a cigit, a vérnyomásod is helyreállhat akár...
A cigi szűkíti az ereket, ezért a szívnek jobban kell dolgoznia, hogy mindenhova megfelelő mennyiségű vért szállítson, illetve mikor az agy megkapja a nikotint, az is megdobja a vérnyomást.
Vérnyomás szempontból csak előny az, ha leteszed a cigit. Olyan nincs, hogy valakinek cigizni kellene mert különben nem lesz vérnyomása.
Sziasztok köszönöm a kommenteket, azóta már meg gyógyultam a covidból, azóta sem gyújtottam rá:) és egyébként 60 alatt volt a pulzusom 46-49 közt.
Mostanság már 69-es pulzusnál érzem ahogy ver a szívem a torkomban.
Pár hónappal ez előtt 70-80 pulzust meg se éreztem. De őszintén szólva örülök hogy sikerült le tenni a cigarettát,aki most szeretne vagy gondolkodik a leszokáson azt szeretném biztatni mert nagyon nagy önbizalom növelő 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!