Miért hazudják, hogy drága a cigaretta miközben nem?
Figyelt kérdés
Amikor 8 forintba került a cigaretta az átlagfizetés 800 forint volt, amikor 30 forint akkor 3000, amikor 500 forint akkor 50000, most pedig a cigaretta 2000 forint az átlagfizetés pedig 200ezer forint. Akkor miről beszélünk? Kizárólag a taknyos kölykök nyafognak mert nekik ugye nincs keresetük de hát minek van anyucinak pénztárcája meg a huginak zsebpénze?! Úgyhogy a cigaretta nem drága! Százszorosa az átlagfizetés mint mindig.
2022. júl. 28. 13:00
1/9 anonim válasza:
Azért,mert a nikotinfüggő közmunkásoknak nem 200, hanem 50 ezerből kell negvenni a havi adagot
2022. júl. 28. 13:08
2/9 anonim válasza:
jogos amit írsz, csak az a gond, hogy az 'átlagfizetés' nem az, amire gondolsz:
10,10,10,10,10,1000 átlaga 175, a többség mégis egy nagyságrendel alatta van.
2022. júl. 28. 13:09
3/9 anonim válasza:
Én havonta nettó 240 000 Ft-ot keresek és valóban nem okoz gondot megvennem a szokásos heti három Symphonia-mat. És valóban a ciginek mindig is százszorosa volt a fizu úgyhogy nincs mire fel sírni. A sulis srácok meg majd ha keresnek ők is megveszik simán. Addig meg húzzák ki valahogy.
2022. júl. 28. 13:12
4/9 anonim válasza:
Nem drága a cigi mert a fizetés a százszorosa és így volt mindig valóban úgyhogy ne károgjatok srácok hanem végezzétek el a sulit és eriggyetek dolgozni és majd vesztek cigit ti is.
2022. júl. 28. 13:49
5/9 anonim válasza:
Így van! Százszorosa a fizetés a ciginek és így volt mindig jól írja a kérdező! Mármint az átlag fizetés. Én keresek havi nettó 213at és így van nem gond a 2000 forintos cigi mert a fizum százszorosa úgy mint mindig. Ezt én eddig észrese vettem de így van.
2022. júl. 28. 13:52
6/9 anonim válasza:
Kérdező hány másik fiókod van amivel válaszolgatsz a saját kérdéseidre?
Az meg, hogy 1 doboz ciginek a százszorosa a fizetésed akkor lenne releváns ha havonta egy dobozt szívnál. Különben nincs ok összehasonlítani a kettőt.
Ha napi egy dobozt szívsz pl, az 60k, ami már a fizetésed harmada, nem százada. Kicsit más.
Valamint a cigi drágaságát nem feltétlenül csak a fizetéshez kellene hasonlítani, ezzel átugrunk pár lépést.
Ha tekintetbe vesszük, hogy a cigizésből nem kapsz igazából semmit, csak potenciális betegséget és garantált egészségromlást, teljesítménycsökkenést, akkor igen is ki lehet jelenteni, hogy drága.
2022. júl. 28. 14:20
7/9 Ypszilon1980 válasza:
Így van ahogy írod, de csak ha egy hónapban 1 dobozzal veszel. Aki rendesen dohányzik, az kb. naponta elszív 1 dobozzal, akkor meg kb. a fizetésének negyede csak a bagóra megy el, ami sok, de hát kinek mi a drága. Akkor majd leszokik vagy szív kevesebbet. Mondjuk felőlem lehet 5000Ft. is egy dobozzal, mert így is max 10-15-öt költök erre havonta, minél drágább, annál kevesebbet szívok majd.
2022. júl. 28. 15:17
8/9 anonim válasza:
EU-s / külföldi átlaghoz képest nálunk még mindig nagyon olcsó!
(Csakhát ugye ne hasonlítsuk ezt ez országot az átlaghoz lol)
2022. júl. 29. 00:58
9/9 anonim válasza:
Mert nem akarják hogy az emberek cigizzenek, pedig tényleg nem drága egy doboz. Jó dolog szívni főleg ha keveset szívsz és még nem vagy olyan nagyon függő, én havi pár szálat szívok gyenge fajtából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!