Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van értelme e-cigit venni és...

Van értelme e-cigit venni és kipróbálni csak az íze miatt, ha egyébként sosem dohányoztam? Hasonló tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Régen, még mikor gyerekcipőben volt az e-cigi, akkor vettem egy ilyen kis ceruza vékony fajtát, de hamar ráuntam. Ennek már jó 8 éve lehet. Tudom, hogy nem egészséges, de mégis mennyire káros? Az íz miatt érdekelne, meg a nagy gőz miatt, amit lehet vele fújni. Sok értelme valószínűleg nincs, de jópofiságnak elgondolkodtam, hogy lehet kellene egyet beszerezni. Kérdés mennyire káros igazából...

Esetleg olyanok véleményére is kíváncsi lennék, akik hasonlóan hozzám nem dohányoznak, de az e-cigit használják. Miért, és mik a tapasztalataitok?

2022. júl. 21. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Meno leszel tole
2022. júl. 21. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

Mégis mi értelme lenen?

De így szokik rá mindenki, hogy csak kicsit , meg kiváncsi.

2022. júl. 24. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért próbálod ki másét? Ha veszel magadnak használni fogod és tényleg káros. Hogy mennyire azt még nem tudni pontosa mert nemrég jöttek ki ezek a termékek és nem látni a hosszítávú következményeit.

Nem kell mindent megvenni amit csak ki akarunk próbálni. Nem kell a fogyasztói társadalom díszpéldanyává válni. Költsd értelmesebb dologra a pénzed.

2022. júl. 26. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálod ki másét? Csak kimaradt a nem. :)
2022. júl. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!