Más is volt aki gyerekként rászokott a cigire majd jóformán tönkretette a gyerekkorát az hogy minden nap próbálta megszerezni a napi cigit?
Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 10:27
1/2 anonim válasza:
12-13 évesen csikkeztem egy csomót meg szüleimtől lopkodtam szálakat, de nem mondanám, hogy ez tönkretette a gyerekkorom. Teljesen rászokni mint hogy mindennap cigizek csak később szoktam rá.
2/2 anonim válasza:
7-9 éves korom közt minden talált csikket elszívtunk, szülőktől kunyeráltunk minden egyes nap. Akkor még úgy árulták a boltban, mint a csokit. Az ember odament a sorba, levette ami kellett. Mi persze elloptuk. Állandóan cigiszagom volt otthon.
Annyiban hatott ez rám tartósan, hogy elviselem a szagát, nem zavar, viszonylag könnyen le is tudom tüdőzni.
Rá soha nem szoktam, 10 szálat szívtam el talán az elmúlt 10 évben, és az is joint volt.
32F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!