Jelenleg tiltja jogszabály az Ecigi rendelését külföldről? Azzal tisztába vagyok hogy nikotin tartalmú eliquid-et tilos mert dohányterméknek számít, így zárjeggyel ellátva lenne szabályos a forgalmazása, de magát az eszközt megrendelhetem külföldről?
Ha lehet rendelni akkor ti milyen készüléket ajánlanátok, ami azért jó minőségű, nem sokkal nagyobb mint egy pendrive, könnyedén elfér a zsebbe? (SMOK Novo 4 Mini nagyon elnyerte a tetszésemet)
Ha nem lehet, akkor milyen eszközkínálat van egy dohányboltba itthon? Milyet lenne érdemes választanom a fenti feltételekkel? És ajánlhatnátok jó minőségű gyümölcsös e-liquideket is. Ui: Igen, már elmúltam 18, egyébként nem dohányzom, csak ha ittam már, erre keresek a cigi helyett valamilyen formát, mert zavar a szaga.
Köszi ha időt szakítasz rám és megválaszolod a kérdésemet!:)
Készüléket lehet. Meg hát liquidet is, tudsz venni mentes alapot+boostert, vagy kész eliquidet akár.
Előre töltött eldobható podot nem lehetne, de azt is árul még egy csomó bolt.
Dohányboltban a választék általában kicsi és elavult készülékekből áll, melyek már fénykorukban sem számítottak jónak. Pl. Smok Novo tuti nem lesz, de ha van is, nem a 4.
Eladók pedig nem értenek hozzá, azt se tudják miről beszélsz.
https://www.youtube.com/channel/UCHy9GIXfzn2Iz3unr3w_bFg
Itt rengeteg termékről láthatsz tesztet, érdemes böngészni a videók között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!