Mit jelent a cigi íze?
Figyelt kérdés
Rengetegszer hallom hogy ez a cigi finomabb mint a másik, stb, mégsem érzek semmilyen ízt. Ritkán gyújtok rá, van hogy hónapokig semmi. Múlt héten elszívtam egy fél doboz arany Marlborot, de szívtam már narancs Pall Mallt, Multifiltert, mégis nekem ugyanaz mindegyik, max az erőssége más a nikotin miatt.2022. júl. 17. 16:59
1/8 anonim válasza:
Gondolom neked azért nem feltűnő mert nem szívsz sokat, de van különbség köztük. Ha nem lenne, akkor az embereknek se lenne preferenciája és mindenki a legolcsóbbat szívná.
2/8 anonim válasza:
Persze hogy nem tűnik fel a különbség köztük, mert minden itthon kapható cigi egyformán hulladék, nincs semmi ízűk!
3/8 anonim válasza:
Ez a derék EU gondoskodott róla, hogy a cigisek egyre kevésbé élvezzék, amit csinálnak!
5/8 anonim válasza:
Mielőtt bevezették az egységes csomagolást valóban meg lehetett különböztetni a cigiket az ízük alapján, a mai egységes csomagolás alatt egy kicsit nehezebb. Egyébként maga a jelenség ugyanaz, vannak akik kávék íze alapján meg tudják mondani a márkájukat, vagy akik a Pepsi meg a Coca-Cola között tudnak különbséget tenni.
6/8 anonim válasza:
Én voltam így anno a sörrel. Még mikor először kóstolgattam ugyanolyan volt mind, a Borsodi, a Staropramen, a Dreher, Löwenbrau, Gösser stb..nem tudtam különbséget tenni köztük. Most már azért másként mennek a dolgok. Már megtudom különböztetni őket, sőt nem is ízlik már mind egyformán. Vannak amiket kifejezetten kedvelek még most is, de nyilván vannak olyanok is, amik nem a szívem csücskei.
8/8 anonim válasza:
Mindegyiknek más íze van, pl én nem vagyok egy sokat dohányzó, heti pár szálat szívok, piros westet nagyon szeretem, jó íze van szerintem, de egy pallmalnak rossz íze van szerintem, minnél vékonyabb a cigi annál büdösebb szerintem. Erősebb cigiknek jobb illata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!