Bérelnél-e vizipipát, ha igen mennyiért és milyen feltételekkel?
Ha lenne lehetőséged, hogy vizipipát bérelj mondjuk egy estére, baráti összejövetelre, bérelnél-e?
Olyan formában értem, mintha pizzát rendelnél: telefonon/interneten megrendeled, megadod a részleteket: milyen ízűt szeretnél, hány főre, stb stb. A rendelést a futár kivinné, tartana egy rövid ismertetőt, hogyan, s mint kell, majd másnap reggel délelőtt vissza kellene vinni a pipát a kölcsönzőbe, vagy éppen a futár menne érte.
Tegyük fel, hogy fullextrás a szolgáltatás: 82cm-es pipa, hőtartó sapka, csomagolt szén és dohány, külön szipka minden vendégnek, használati útmutató, kedvezményes kupon a következő rendeléshez.
Bérelnél/rendelnél-e otthonra összejövetelekre, és ha igen mennyiért? Ha pofátlanul alacsony árat írsz azt is elfogadom, de maradjunk a realitások talaján: mennyit érne meg ez neked?
szerintem 1500-2000 max, + a dohány ára.
Illetve ha eltörik természetesen kártérítés.
Szerintem jó ötlet, főleg mivel itthonra nem vehetek, viszont szeretem a pipát - persze csak társaságban, jó beszélgetések mellett.
14F, Szekszárd
Ha nem engedik, akkor hogy rendelnél? Ha rendelsz azt is láthatják a szüleid. :)
Vagy csak hosszútávra, rendszeresen nem engedik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!