E-LiquidBolt.cc megbízható oldal?
Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 12:07
1/12 anonim válasza:
Nem tűnik rossznak, így ránézésre megbízható.
3/12 anonim válasza:
Most tervezek rendelni, akkor tutira megbízható? Van egy két red flag az oldallal kapcsolatban.. :D
5/12 anonim válasza:
3-as vagyok, ma megjött a megrendelt csomagom. Minden rendben volt vele.
6/12 anonim válasza:
1nap volt a szallitas? Nikotinos likvideket rendeltel?
7/12 anonim válasza:
Olyasmi, bár nem nikotinos liquidet rendeltem. Készüléket, porlasztókat illetve mentes liquidet hozzá.
8/12 anonim válasza:
Nem tudod veletlen h a nikotinos likvidek mar bevannak keverve?
9/12 anonim válasza:
Szerintem biztosan, de messengeren mindenre válaszolnak.
Mivel előre lezárt palackba jön a liquid, tuti hogy be legyen keverve.
10/12 anonim válasza:
Sziasztok. Remélem, tud nekem valaki válaszolni. Sajnos nem ismerem az idevonatkozó jogszabályokat. Erről a fenti oldalról szeretnék én is rendelni, de az lenne a kérdésem, hogy rámszállhat emiatt a hatóság? Illetve lehet ilyen ízesített e-cigit használni Magyarországon? Van e valamilyen megkötés? Félek rendelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!