Mondanátok dohányzó sztárokat?
Figyelt kérdés
Minél többet!2010. szept. 19. 14:39
1/10 anonim válasza:
Legtöbb rapper tuti cigizik.. a magyarok többsége szív is.:)
De annyi nevet lusta vagyok írni.:D Mert ez szerintem elég sok..:)
2/10 A kérdező kommentje:
Na ja, ennek már voltam szemtanúja.. :D
Meg Amy Winehouse, Lindsay Lohan.. őket sejtem..
2010. szept. 19. 16:15
3/10 Timcsikeh válasza:
Charlie Sheen, Will Smith, Martin Lawrence Ők biztosan bár Will Smith ben nem vagyok biztos de filmen őt is láttam már cigizni :) (Nagyon jó pasi :P)
5/10 anonim válasza:
A régi Guns n' Roses szinte összes tagja, Jon Bon Jovi, Kiefer Sutherland, a néhai Kurt Cobain, Michael Stipe az R.E.M. énekese, Rod Stewart...hirtelen ennyi jutott eszembe.
6/10 anonim válasza:
Ewan McGregor, Joaquin Phoenix, Ryan Gosling, Robert Pattinson, Heath Ledger(R.I.P.)...
8/10 anonim válasza:
Tóth Vera, Tóth Gabi, Zséda(régebben biztos)
9/10 anonim válasza:
Szerintem Johnny Depp is.(kedvencem)
Magyarok közül Kiss Ádám.
10/10 anonim válasza:
És Bruce Willis, meg Mel Gibson, a piros marlbi reklámemberei?:D mert én meg róluk akarok tudni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!