Mit szólsz hozzá, hogy 2023-ban nagy eséllyel betiltják az egész EU-ban az e-cigaretták (pl. Elf Bar, modok, kiegészítők, folyadékok, stb.) online forgalmazását? Kitöltöd a törvény ellen indított petíciót, amire már csak pár napig van lehetőség?
Most már szinte 100% hogy jövő évtől megszűnik az online forgalmazása ezen termékeknek.
Nem akarok belemenni itt az összeesküvés elméletekbe, de az olyan nagy dohányipari cégek mint a Philip Morris, akinek a bevétele 50.000-60.000 milliárd dollár körül mozog, nyilván hozzájárult ehhez.
Na de félretéve a konteókat, mit szólsz hozzá hogy az európai bizottság ki akarja teljesen nyírni a vape társadalmat?
Egy kis olvasni való, ha valakit érdekel a téma: [link]
És a kezdeményezés, ha szeretnéd kitölteni: [link]
Természetesen regisztráltam és leírtam a véleményem.
Időnként visszanézek az oldalra:miket írnak.
(két olyan hozzászólás volt aki helyesli a tiltást,
mindkettő - magyar)
Ha nem is teljesen egészséges de sokkal jobb mód, mert
kevésbé káros. Ha betiltják sokan visszatérnek az analóg cigihez
vagy megpróbálják beszerezni nem megbízható forrásból.
40 év dohányzás után tíz éve használok e-cigit.
Eddig semmi negatív hatást nem érzek.
Viszont: nem fulladok sportolásnál, nincs dohányos köhögés,
nem vagyok büdös.Ebben a korban, ennyi év után többet ártanék
magamnak az abbahagyással, mint ha továbbra is használom.
A probléma szerintem az, hogy még több pénzt akarnak beszedni
és azért szenvednek ezzel. Eltudom képzelni: mennyit dolgoznak
azért, hogy összehozzanak egy kutatást miszerint: rettentően
káros. Eddig nem jött össze, csak mindenféle álhír és félremagyarázás
született a témában.
Őszintén, elkeserítő. Tanulnunk kéne abból ami Amerikában és Kanadában történt, de nem, inkább megismételjük.
Remélem sok ember még leírja véleményét, talán befolyásolható lesz így a döntés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!