Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tudorak? Vagy csak allergia?

Tudorak? Vagy csak allergia?

Figyelt kérdés

Panikbeteg vagyok illetve hipohonder. 2 eve dohanyzom meghozza ukran rigarettat szivok akarcsak a csaladom tobbi tagja senkinek sincs baja tole kiveve engem.

Refluxot allapitottak meg nalam amire gyogyszert szedek.

Viszont 1 eve tapasztaltam hogy egyre surubben kohogok a cigarettatol aztan be jott az allergia szezon meg durvabb lett igy allergia gyogyszert szedek ra igy a tunetek enyhultek. Viszont a kohoges megmaradt fajdalom nincs nem vagyok lazas neha hurutos neha szaraz inger kohoges tor ram.

Attol felek hogy rakom van a cigitol holnap megyek tudoszurore. Szerintetek csak a cigaretta miatt kohogok vagy tenyleg rakom van?

2022. máj. 31. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre itt érdemi választ nem kapsz. A tüdőszűrés jó ötlet, és konzultálj a dokival is.
2022. máj. 31. 15:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2022. máj. 31. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs még tűdőrákod, ahhoz jó sok cigis idő kell, 10-15.év.

DE! A cigitől köhögsz szerintem, már jelez a szervezeted, jó lenne ha leszoknál. Ez mellett lehet allergiás is persze.

2022. máj. 31. 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2022. máj. 31. 15:42
 5/6 anonim válasza:
az összes dohányosra jellemző a torok kaparasa, valamint a kohogés. en ugy 5 eve dohanyzom utobbi fél évben csak iqosozok, de a reggeli köhögés ugyanúgy megvan. ha nagyon zavar és enyhítenéd próbáld ki, hogy cigi fajtát váltasz. egyébként lehet hülyeség de apám szerint valami másabb az ukrán cigiben, ő nagy dohányos és mikor vett ismerősétől ukrán cigit mondta, hogy az előtt a magyartól sosem kohogott ennyire, ezért nem is szívja már azt.
2022. jún. 3. 16:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen igen en is eszre vettem hogy amiota erre valtottunk azota kohogok megprobalom hogy att valtok masra
2022. jún. 7. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!