Hogy beszéljem rá anyukámat, hogy megengedje a nikotinmentes elf bart?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. A nálam fiatalabb gyerekek elfeznek és általában nikotinosat szívnak.2022. máj. 13. 18:14
3/7 Z003 válasza:
Attól hogy mások szívják neked még nem kell, a szüleid jól teszik hogy tiltják. Nem véletlen tilos 18 éven aluliaknak árusítani vagy ellátni dohánytermékkel (ez is annak számít hiába nincs benne dohány).
4/7 anonim válasza:
Hidd el, jót akar neked azzal hogy nem engedi, ha hallgatsz rá később örülni fogsz neki hogy nem mentél bele ilyesmi trendi egészségtelen őrületbe.
5/7 anonim válasza:
Sehogy es szulokent ez nekem nem indok, hogy mas gyerekek is hasznaljak. Sot, inkabb szanalmat erzek, mert ennyire nem figyelnek rajuk a szuleik.
Nyilvan nem vagyok naiv es alszent, en is cigizgettem tinikent, tudom, hogy a gyerekem is valoszinuleg fog elobb- utobb, foleg emiatt a divat szarsag miatt, de nincs az az isten, hogy konkretan engedjem neki.
Oke, hogy nikotinmenteset akarsz, de ettol fuggetlenul a tudodnek ugyanugy nem tesz jot. Csinald titokban, ha annyira akarod, de ennyi.
6/7 anonim válasza:
Nekem nagyon dohányzás ellenes anyám van sajnos, de megengedte hogy szívjam a nikotinmentes elfbart, mert a saját pénzemen vettem.
7/7 anonim válasza:
Ha nem engedi meg, hidd el okkal teszi, hiszen jót akar neked.
Ha tényleg annyira szeretnél elfezni, vegyél egyet magadnak. De ha veszel, arra vigyázz ne vegyél többet vagyis ne szokj rá ésh anyukád ne tudja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!