Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányzás hatással van az...

A dohányzás hatással van az izmok növekedésére?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Lol...,ezt komolyan kérdezted?:D
2010. szept. 17. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
sztem ezt egyértelműen nem lehet bizonyítani,milyen mértékben befolyásolja,vagy befolyásolja-e egyáltalán.de a szervezetre mindenképpen káros,ugyanugy ahogy az alkohol is,tehát ha sportolsz akkor egyik szenvedélyt se űzd,de ha nem sportolsz akkor se.
2010. szept. 17. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Ugy erted 'csokkenesere', nem?

Mert igy ugy hangzik, mintha Te azt varnad, hogy 'minel tobbet cigizem, annal jobban gyurok'.

:-D

2010. szept. 17. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Biztos úgy gyúr,hogy a szájában ott lóg a csikk...:D
2010. szept. 17. 14:55
 5/9 A kérdező kommentje:
örülök h éberek vagytok és kijavitotok de egy normális válasznak jobban örülnék
2010. szept. 17. 15:29
 6/9 anonim válasza:
Nincs rá hatással... Csak kevesebb ideig tudod magad "húzni" ennyi... Tapasztalat... már 8 éve járok edzőterembe és körülbelül 13 éve dohányzom. Semmi köze hozzá... (57-es karom van.)
2010. szept. 17. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:

'15:45', Igazan koszonjuk, hogy elarultad, 57-es karod van. Sajnos azonban ezt senki se kerdezte...

Eleve nem ertem, hogy lehet sportolni ES cigizni...

2010. szept. 17. 15:49
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ. egyébként meg ahol fociztam tom senki nem kérdezte de a csapatom több mint fele dohányzott (u19) és nem egy hatodosztályú falusi szar volt.egyébként meg az durvább ha valaki cigizik és nem csinál semmit az ilyenek 50 évesen megbetegszenek és meghalnak
2010. szept. 17. 16:27
 9/9 anonim válasza:
azért írtam oda, mivel neked nincs 57-es karod. Az azt jelenti, hogy fejlődtem... Ütődött...
2010. szept. 17. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!