Vizipipába jég?
Figyelt kérdés
azt hallottam jo
de miért?
2010. szept. 16. 19:34
1/7 anonim válasza:
mert még hidegebb lesz a füst, na vajon miéer...
2/7 anonim válasza:
hidegebb lesz, több a füst mivel a pára is több.mi mindig szoktunk bele jeget rakni.
3/7 anonim válasza:
Ezt próbáld ki: citromos dohány, jég és kicsi citromlé a vízbe. Rohadtjó
4/7 anonim válasza:
én most hóval próbáltam, kellemes hideg füstje volt, a citromos dohánynak(Y) csak arra figyelj, hogy mennyit teszel bele, mert elolvad és megtelik a tartályod!!;)
5/7 anonim válasza:
Egyszerübb ha pipázás elött 1 órával vagy fél órával a vizzel töltött üveget berakod a hűtőbe. Htásosabb mint jeget vagy havat rakni bele.. Ha még ngyobb élvezettre vágysz a vasat meg a csüvet is beteszed a hütőbe elötte:D
6/7 ImmmI666 válasza:
Személyes tapasztalat próbáld ki nekem bejött :D
első lépés: veszel narancslevet (szénsavmenteset) aztán azt berakod 1 óra mélyhűtő v csinálhatsz akár jégkockát is belőle :D
második lépés: Szépen megtömöd narancsos dohánnyal(lehetőleg Al-Sultan) nagyon finom dohány
Aztán megcsinálod és mehet a pipázás : P szép nagy és finom füstöt kapsz .D ha van kedved(és kereted rá) próbáld ki : D
Nagy füstöt és jó pipázást :D
7/7 anonim válasza:
kis tömény alkohol is mehet bele, pl. vodka. úgy üt is egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!