Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most tényleg ezért képes...

Most tényleg ezért képes lenne velem szakítani? Ez normális?

Figyelt kérdés

Alapvetően koca dohányos vagyok, ami annyit tesz, hogy csak akkor gyújtok rá ha iszom, illetve néha egy - egy szálat elszívok ha jól esik.

Sosem tudnék rászokni, van e cigim és azt nagyon szeretem!

A párom annó erős dohányos volt, kb 5-6 éve tette le a cigit, és azóta sem gyújtott rá.

Tisztában van vele, hogy koca dohányos vagyok, már így ismert meg, és eddig nem is volt vele semmi baja.

Viszont a mai napon mikor elszivtam egy szál cigit megkérdezte, hogy rá fogok e szokni.

Én ezen berágtam, és mondtam, hogy nem, de ha mégis akkor zavarná e, szakítana e?!

Erre azt a választ kaptam, hogy nem tudja mivel még nem volt olyan nője, aki dohányzott volna....

2022. ápr. 26. 20:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nikotinos, (párom testvére javaslatára, én nem értek hozzá, nikotinmenteset akartam, de a testvére azt mondta, hogy jobb a nikotinos...)

Egyébként az e cigit is baromi ritkán használom, mert elfelejtem használni, ha otthon vagyok,magammal vinni, ha nem vagyok otthon, tehát egyszerűen nem hiányzik, elvagyok nélküle.... egyedül akkor hiányzik csak, ha iszom, az pedig elég ritkán van....🙈😜

Arra jó volt, hogy megutáltassa velem a rendes cigit😅

2022. okt. 24. 01:54
 12/12 NTBS ***** válasza:
Igen, elképzelhető.
2022. okt. 24. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!