Ha nem pattanásosodó típusú a bőröm akkor ha néha( heti egyszer) elszívok egy gyenge cigit akkor attól még nem leszek pattanásos ugye?
Nem a cigitől jön ki, hanem a tinédzsereknél a túlzott faggyú termeléstől, vagy az esetleges hormon zavartól/változástól!
De ne cigizz, az nem menő!!!!!
Ha nem is emiatt,de ne cigizz,ha nem vagy függő. A tévhittel ellentétben nem menő és idősebbnek sem fognak hinni tőle. Ha rászoksz,akkor viszont elb.szod az életed ezt garantálom.
Egy dohányos
Egy negro cukorka is jól tud esni, hidd el ez fejben dől el! 10 évig voltam dohányos, aztán amikor barátnőm szorgalmas dolgos édesapja rövid időn belül meghalt cigi és alkohol miatt, elgondolkodtam az életemen. Egyik napról a másikra le raktam és soha többet.
Az élet nem 20 éves korodig tart ezt jegyezd meg, eljön az idő mikor belátod, hogy a szervezetedre igen is vigyázni kell. A cigi a leghaszontalanabb dolog a világon.
Igen,így kezdődik. Aztán 1-2 hónap és rászoksz. Én is így kezdtem. Hiába gondolod,hogy te biztos nem. De,rá fogsz. Hagyd inkább.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!