Ha dohányboltban megveszem a liquidet, azt már tudom használni egyből az e cigimben?
Egy ismerosom eladja az e cigijet, nekem bejott a dolog h nagyobb "fust" meg intenziv iz, viszont egyaltalan nem ertek hozza. O beszelt nekem olyasmirol hogy azert nem hasznalta mert nincs "alapleve" (lehet mas szoval mondta de nekem ez maradt meg)
Szoval, ha veszek dohanyboltban liquidet, azt beletoltom es tudom is hasznalni?
Lehet venni készre kevert liquideket, én azt szoktam, nem vacakolok a kevergetéssel meg az arányokkal.
Online rendelem az oxygain oldaláról.
Dohányboltban azt hiszem csak olyat vehetsz amihez pluszban kell venned nikotin shotokat amit neked kell hozzáöntened.
Hű, hát ez egy komolyabb gép ahogy nézem. Bár évek óta elektromosat szívok, de kezdőnek számítok mert nőként műszaki analfabéta vagyok és nem is akartam soha kiokosodni a témában, így nem mentem tovább. Nekem elég ha van egy alap kis egyszerű gépem, amit sem állítgatni nem lehet, sem firmware vagy mi a szösz nincs rajta.
Elhasználtam az évek során három darab Eleaf iStick Basic-et, most pedig nemrég Joyetech Ego Aio-ra váltottam.
Neked is ezeket a belépő szintű cuccokat ajánlanám elsőre, kezdőként ezek hülyebiztos készülékek, és nagyon olcsóak is. Kb 13 ezer ft volt mindkét fajta ami nekem volt/van.
De ha mindenképp ehhez ragaszkodsz, az ismerősöd biztos tud benne segíteni hogy miket kell még hozzá megvenni.
Én csak porlasztót veszek (azt időnként cserélni kell mert elhasználódik) és készre kevert liquidet. Eddig terjed ki a tudásom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!