A J. Cortez szivar végét le kell vágni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 23:07
1/5 Phoney válasza:
Minden szivar végét le kell vágni.
Az egyik vége egyenesre van vágva (ami a ráhúzott címkétől távolabb áll), azt fogod meggyújtani.
A szádba veendő részből kell egy egész kicsit levágni, nézd meg a videot:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a videót, mondjuk nincs ilyen szerkezetem, de majd valahogy megoldom. Amúgy azért kérdeztem rá, mert ennek a végén a sapkánál van egy lyuk a közepén, s gondoltam, akkor hátha nem kell vágni belőle.
2010. szept. 15. 14:33
3/5 Phoney válasza:
Ha kicsit is ki van vágva a sapka, akkor valószínűleg nem érdemes tovább vágni. Mint a videon is lászik, nem kell oda nagy lyuk:)
4/5 anonim válasza:
J. Cortez-t nem kell levágni sokáig azt szívtam ár érték arányban sztem nagyon jo választás.
5/5 anonim válasza:
A kérdezőnek: Csak annak a szivarnak a végét kell levágni aminek van dohány sapkája vagyis sima a feje a szivarnak (nincs levágva). Ha meg van fúrva 1 szivar vagy csak ék alakba van vágva vagy átlagosnál kisebb a vágott vége ne vágjál rá, mert a vágással már a töltelék leveleket is megsértheted és nem csak a szádba nem megy elegendő füst de a levegő csatornák ami keresztül jön a füst ezek eltömődhetnek. Meg a töltelék levél is állandóan hullana a szádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!